Tietoja beta-versiosta

Beta-versioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa. Beetaversiot eivät ole käytettävissä myöskään Huawei-laitteilla.

Haluamme kuulla käyttökokemuksistasi mobiilituotteidemme uusien ominaisuuksien parissa ja kutsumme sinut mukaan beetatestaajaksi. Betaversio sisältää uusia ominaisuuksia, joita voit testata, ennen kuin ne julkaistaan virallisesti.

Ota huomioon, että beta-versiot saattavat olla epävakaampia kuin yleisölle virallisesti julkistettu lopullinen versio. Ne voivat sisältää ongelmia, kuten sovelluksen kaatumiseen johtavia virheitä, virheellisesti toimivia ominaisuuksia tai palveluja, jotka eivät ole käytettävissä.

Betaversio on maksuton. Sovelluksen toiminnot voivat kuitenkin olla rajoitettuja (esimerkiksi ostokset eivät välttämättä ole käytettävissä). Lue kaikki betaversion käyttöehdot ja käyttäjän käyttöoikeussopimus huolellisesti.

Sinun on käytettävä sovellusta asennetun sovellusversion tarjoamien toimintojen mukaisesti. Mene kohtaan Google Play ja napauta Profiili > Omat sovellukset ja pelit > Beta, niin näet käyttämäsi beta-versiot.

Ennen kuin aloitat sovelluksen beeta-testaamisen, lue huolellisesti kohta Beeta-versio ja tilaukset.

Osallistu beta-testaukseen

Palautteen lähettäminen

Lopeta beta-testaus